POLÉVKA BULHARSKA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 20 g hovězího masa, 20 g zeleniny (mrkev, petržel, celer, fazolky, květák, hrášek, kedlubna), 20 g brambor, 70 g rajčatového protlaku (neb 1 rajče), , 5 g másla, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na malé kostky a vaříme v osolené vodě. Když je skoro měkké, přidáme drobně nakrájenou zeleninu a brambory vaříme doměkka. Do hotové polévky přidáme protlak nebo oloupané pokrájené rajče, čerstvé máslo a sekanou petrželku.



POLÉVKA BULHARSKA POLÉVKA BULHARSKA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1480 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz